Get me to the doctor, my heart goes bang bang bang!


Ett live-klipp med Dead or Alive. Ett av mina absoluta favoritband. Älskar Pete Burns! :D Långt intro jag vet, men den som väntar på nåt gott...

Idag ska jag snart till doktorn, och imorgon har jag fler viktiga möten. Så det blir nog lite paus ifrån bloggen ett tag. Vi får se vad som hinns med. Ska skriva mer om DOA, snart i alla fall.

C ya!

Today!



Herregud vad stor bilden blev! Hur som helst, i morse testade jag själv på att göra ett eget örhänge! What do ya think?



Svårt att ta kort på sig själv. Så här är jag klädd idag. Och ska snart, ut och shoppa. Stor lagerrensning på Jysk denna veckan. Måste införskaffa fler små sittmöbler och grejer inför maskeraden som kommer. Vi blir många!

Simma lugnt!

Fjäderörhängen!

Har väll varit på tapeten igen ett bra tag. Läckert helt klart! Verkar som det är många butiker som säljer dem iaf. Jag har haft fjäder-örhängen långt innan trenden, har fått för mig att 80-tals stjärnan Adam Ant brukade ha ett i örat med. Lite indian, lite fågel, lite frihetskänsla....eller ibland lite som nån mörk alternativ accessoar förknippad med kranium, döskallar etc. För att bättre förklara så tänker jag på häxan Charal i "Ewoks the battle of Endor", en film som jag älskade som barn. Och Charal var underbart snygg i sin fjäderdräkt. Lite gothiskt med svarta fjädrar, eller hur? ;)


Charal


Adam Ant

Var inne på Etsy.com och där fanns väldigt många vackra. Måste fylla på mitt fjäder-örhängelager! ;P
Här kommer lite bilder.









Lori Earley & Jenny Bird


Genom Mia Makilas blogg hittade jag två till underbara konstnärer. Som ger en mer inspiration. Lori Earley målar i olja och mestadels vackra flickor med långa halsar. Med all rätt så är deras konst copyrightad, så man måste fråga om lov innan man använder dem. Så för att ni ska få se så är det bättre att kolla in deras hemsidor.
http://www.loriearley.com/

Jenny Bird målar mest flickor men en hel del djur med. Gör även jättefina dockor, som man först tror är en målning men när man klickar på bilden av dem så ser man en riktig handgjord docka. Svårt att förklara. Men här är länken: http://www.jennybirdart.com/

Själv börjar jag smått bli klar med min senaste målning. Så den kommer att läggas upp här med på bloggen.
:)

Mina djur!



De här två godingarna bor hemma hos mina föräldrar. Så sjukt underbara. Första bilden är på min gamla katt, han är 14 år. Börjar bli vithårig här och var, speciellt morrhåren. Och han älskar att vara ute nu i vår och rulla omkring i smuts och bli borstad och ligga i solen.
Pratig som få är han med.

Sedan har vi den underbara hunden nedanför, som inte har haft det så lätt i sitt liv. Men fick ett bättre liv när vi fick överta henne :) Älskar sin boll och att leka med mig när jag är där och hälsar på.
Ibland när jag inte är där går hon och letar efter mig, svansar in i mitt gamla barndomsrum och letar. Så himla söt!

Sedan har jag ju min lilla hamsterkille här hos mig med. Inte att glömma, också en skön lirare.

Det finns ju otroligt mycket vidskeplighet om svarta katter. Vilket jag tycker är synd i dagens samhälle. Att de svarta katterna ofta blir valda sist eller inte alls och har svårt att komma till hem. Eftersom de betyder otur, eller är sammankopplade till häxor. En häxas länk till Djävulen.
Så ska ni nån gång skaffa katt, så ta en svart. De är förresten vackrast enligt min åsikt.
Lägger upp ännu en bild på min katt. Alla bilder är tagna av mig. So dont steal.



TOTAL COELO - I EAT CANNIBALS


Uppe alldeles för tidigt idag, kl är 07:33....hahaa... ovanor, ska snart tillbaks till sängen. Tänkte dela med mig av morgonens låt. Hur härlig är inte denna? Hur härlig är inte videon? Puss på er!

Shoppat idag igen. Shame on me!


Kjol från Gina Tricot, rea...49 kr. Tyckte den var söt. Mina färger.


Perukhårborste, fjäderörhängen som jag ska pimpa om från Glitter. Sen har vi lite
smink ifrån Kicks.




Och den skönaste av dem alla! En leopard-jumpsuit från Gina Tricot. Lovley, lite som onepiece....men mycket billigare. Me like! :D

Rockme.se...

 



har ju en hel del fina grejor. Mest kläder. Så råkade trilla in där förrut och köpa den här.
Marilyn Monroe goes zombie kan man väll säga. Tyckte den var härlig, men blev lite osäker på den gröna färgen, hur den ser ut egentligen. Eftersom de hade 3 bilder, med två olika gröna färger. Oh well....det löser sig. Grymt med ett par nätstrumpbyxor till och lack-kängor :D

 


Hello babes!

Jag har kommit hem ifrån Skåneland och såkallad "släkt"! Nej, jag har själv inga rötter i skåne, och har inte dialekten som tur är. Men min kille är där ifrån (som tur är har inte han heller riktig skånsk dialekt). Hur som helst, det blev wrestling, träffa goa vänner, och en massa varm sand att gå på :D
Fick även mat av killens farmor som än är i livet, ett riktigt energiknippe på 82 bast, som fotar digitalt, spelar in filmer med kameran, sitter vid internet, går och gympar tre gånger i veckan....plus 70 aktiviteter till minst. WOW, im impressed!
:)
Solen skiner ute idag med, riktigt varmt. Tror det är mellan 15-18 grader. Ska väll gå ut en sväng snart, men kan ju faktiskt inte glömma bort bloggen...nu när det verkar som om jag kanske har besökare from outer space.
Så lägger upp lite bilder här nedanför, enjoy! Sen är jag väll åter igång i veckan med lite annat nice att komma med får vi hoppas.













Spaghetti!


Hello guys!
Förlåt för jag vart lite frånvarande, borta....har stessat en hel del för att få iväg viktiga papper hit och dit. Och planerat inför Malmöresan som blir i helgen, plus en hel del annat. Varit på min kompis vernissage med en liten snabbis idag, great! :D

Nu lagar jag endast spaghetti, för slut och trött för att orka göra en sås till.....men jag gillar spaghetti med, som det är alltså....så det ska jag och min lill-kille a.k.a hamster dela på. Hamster som jag aldrig hittar ett riktigt bra namn åt. Help please.

Ska försöka hinna skriva något kul imorgon i stället :D So loong!

p.s bilden har jag absolut snott ifrån google....

Anyhow



Hittade en söt affär på nätet igen! http://www.anyhow.se/ Och blev såklart kär i några saker, speciellt det gröna barnet i snökulan. Och även ett halsband med ett anatomiskt hjärta, har viljat köpa ett sånt en tid. Men inget har riktigt fallit mig i smaken eller så är de alldeles för dyra på ebay, etsy etc. Får fundera lite till, eftersom jag har beställt en jacka för massa massa pengar precis.
Men sjukt fin jacka, och jag kommer absolut andvända den ofta. Om den nu inte är för stor, för då får jag skicka tillbaka den.

Annars så är min hals fortfarande dålig, usch. Det vill inte gå över, och jag låter oftast som en hes mås så fort jag vaknar. Ibland har jag röst, ibland inte :S

Jag har även tagit mig i kragen nu, och har gjort upp ett schema för dagen. För att få lite rutin, när man är sjukskriven och arbetslös. Och för att verkligen ta tag i att göra de två saker som min terapeut och min läkare vill. Nämligen träna och göra avslappningsövningar. Träna och träna, inte riktigt min grej...men promenera snabbt i 30 min är planen. Dock är jag rädd om halsen nu, och vill bli frisk....så får se om jag lyckas med det.

Tro nu inte att jag är en slöfock som lever på a-kassa och försäkringskassans pengar. Nej, jag har jobbat som ett djur i många år, med välddigt svåra personer med diverse diagnoser. Tills min kropp inte fixade mer stress, och
började bete sig udda....i form av hemska panikattacker, stresssymtom, och agorafobi.
Men jag är påväg tillbaks, im a fighter! :D

Hello Freaks!




What do ya think about these guys? Nästa lördag den den 16 april är det åter igen dags för wrestling i Malmö. Hela 6 st matcher kommer att köras i Tangopalatset (Karlskronaplan) Malmö. Som liten tös, tittade jag enormt mycket på wrestling, då hejade jag alltid på The Undertaker, för han var ju skitcool! Speciellt när han la sina motståndare i den medhavda kistan, och började spika igen locket :D Plus att han hade en liten hjälpreda, som alltid bar på en urna, där de skulle stoppa ner motståndaren i. Han var rätt så creepy den killen. Men på ett bra sätt :D
Självklart trodde jag nog att det hela var äkta.
-OOOh looooooord, han kommer att begravas levande! The HORROR!
Men så var ju inte riktigt fallet, utan allt är ju en show för publiken. I videon ovanför är det Le Mime vs. Clownen.
Fick höra hur underbart det är på wrestlingmatcherna i Malmö av en polare som kom för att hälsa på mig igår, inte setts på ett jäkla tag.
Så nu måste jag åka dit, och gå på det här. För jag har inte lyckats ta mig dit tidigare.



Matchinfo snodd från facebook:

"
- Bad Buddha vs. Killer Karlsson -
Varning för våldsamt våldsamma scener! De största namnen inom svensk wrestling möts i Wrestlingpalatsets huvudmatch. På var sitt håll har de skövlat allt motstånd liksom Nestlé skövlar regnskog i Indonesien. Nu möts de i den viktigaste matchen hittills på Wrestlingpalatset – där mer en deras eget öde står på spel. Var beredd på överdrivet våld och blod - ducka för flygande tänder (du kan ju få dem i ögat!).

- Le Mime vs. Clownen -
Den urgamla striden mellan clown och mimare gör den 16 april sitt intåg på Wrestlingpalatset. Hur skall Clownen tackla de osynliga väggarna? Har Le Mime någon chans mot clownens jätteskor? Borde inte två sminkade män egentligen komma ganska bra överens? Frågorna är många. Vi förväntar oss en våldsamt rolig match!

- Battle Royal -
10 wrestlers – 1 vinnare. Att kasta in massor av wrestlers och se vem som inte är död i slutet av matchen har snabbt blivit populärt på Wrestlingpalatset. I ringen möts giganter som Hank Havoc, Bad Buddha och småttingar som what’s-his-name.

- Aguila Roja vs. Big Machine -
Den högflygande luchadoren Aguila Roja tar sig denna gala an Big Machine. Aguila har snabbheten och höjden. Maskinen har styrkan och är större än John Holmes penis – räkna med en jämn och spännande match!

- Hot Topic vs. Manimal -
Manimal debuterade förra Wrestlingpalatset och blev snabbt publikens kelgris. Manimal är hälften människa, hälften gris och dessutom dum som en ko – what’s not to love? Grisen möter denna gala det rosa energiknippet Hot Topic. Även hon är älskad av Malmö-publiken. Kommer det alls att bli något våld? Eller bara kärlek, ljusblå moln och små kattungar över hela matchen?

- ”The Killer Bounty” -
Killer Karlsson gick efter förra Wrestlingpalatset ut med att han hade satt ett pris på Anderson huvud. Anderson svek Killer, Wrestlingpalatset och hela Sverige då han den 5 feb plötsligt – mitt i en match – bytte sida och anslöt sig till norrmännen. Not cool, Anderson! Priset på Andersons huvud ligger på 25 000 SEK. Vem vill döda en svikare och kamma hem prispotten?




Joshua Hoffine - skräckfotograf








När man hittar en konstnär, så hittar man lätt fler i samma genre. Som den här otroligt proffsiga skräckfotografen vid namn Joshua Hoffine.
 Jag tycker att man kan känna igen sig lite i vissa av hans foton. Som det här med monster under sängen, eller i gaderoben...visst har vi alla haft det när vi var små?

-"I am Joshua Hoffine, the Horror photographer. I stage my photo-shoots like small movies, with sets, costumes, elaborate props, fog machines, and special effects make-up. Everything is acted out live in front of the camera. I use friends and family members, including my own daughters, as actors and crew.

 
I believe that the Horror story is ultimately concerned with the imminence and randomness of death, and the implication that there is no certainty to existence. The experience of Horror resides in this confrontation with uncertainty. Horror tells us that our belief in security is delusional, and that the monsters are all around us."

/Joshua Hoffine

Well said, säger jag :) Här har vi killens hemsida för den som är nyfiken på mer:
 


Mia Makila


Målning av Mia Makila


Igår när jag satt vid internet för att leta inspiration till min målning som jag för närvarande håller på med, så ramlade jag in på den här tjejens konst. Mia Makila eller (Mia Mäkilä). Och jag som är en stor skräckälskare, som gillar morbida och macabra saker blev ju lite smått förälskad i det hon gör.

Saxat från wiki:

"Mia (Maria) Helena Mäkilä, född 21 mars 1979 i Norrköping, är en svensk konstnär som skapar både i collageform, blandteknik och målar i akryl på duk.

Mia Mäkilä växte upp i Lindö, en lugn villaförort till Norrköping men är idag bosatt och verksam i Stockholm. Hon visste tidigt att hon ville bli konstnär och satsade på sin karriär redan i ung ålder. 2007 fick hon sitt stora genombrott med sin utställning My Victorian Secret på Grammofon Q i Norrköping. My Victorian Secret visade upp hela 70 av Mia Mäkiläs konstverk som alla var skapade under en längre depression. Detta bearbetar Mia i sina skräckbilder med sin egensinniga blandning av allvar och humor.

Hon är en del av Lowbrow-konströrelsen och kallar sig skräckkonstnär eller Pop Surrealist, några ganska okända konstbegrepp i Sverige och har medverkat i stora lowbrowutställningar, bland annat i Paris och Hamburg och har haft egna soloutställningar med stor framgång i både Stockholm, Norrköping, Lund och Köpenhamn.

Influenserna är många. Mest från filmens värld. Ingmar Bergman, David Lynch, Tim Burton och Walt Disney Studios på 1930-40-talet. Men också från konsthistorien och samtida konst som Pop Surrealism och Lowbrow, Goth och Horror Art.

Stilen på Mia Mäkiläs konst är en blandning mellan sött, absurt, skräck och humor, mestadels demonporträtt med sexuella undertoner.

Vid sidan om sitt skapande, driver Mia en blogg som hon uppdaterar flera gånger om dagen med dagboksinlägg, konst, roliga Youtube-klipp och absurda bilder."


 Tänk att få göra såna här underbara målningar, och nå ut med sin konst. Helt underbart ju. Antar att man får ligga i, och skapa hela tiden :D Om man ska komma nån vart. Dock är jag ju en aning slö, och inne i en sjuklig tid i mitt liv, så man får va glad när orken finns att skapa.
Mias blogg hittar ni här: http://www.miamakila.com/blogg/



  
 
Mia Makila



80's to the maxx


..är ett märke på lite saker som jag fann häromdagen på Buttrick's maskeradaffär och Bodegas maskeradaffär.
Det är ju precis så här jag alltid har viljat se ut! :D

Så vill man lägga till lite snygga saker från den eran, nyproducerade så finns det grejer att få tag på. Tyckte diademet var väldigt charmigt :) Köpte med mig de söta ringarna i neonfärger :)
Kjolen tjejen har på bilden likaså tröjan kan man också få tag på.
Googlar man vidare på märket på nätet så finns det fler utländska butiker som har de här sakerna. Enjoy!

Rob Zombie Shop


Mannen har inte bara gjort några underbara filmer, och låtar. Nu har han öppnat upp sin webshop med, och börjat sälja kaffe :D
Han är för härlig! Skulle lätt kunna tänka mig att köpa de fina strumporna, och kaffet att ha som inredning i mitt knasiga skåp....som en samlarpryl. Eftersom jag inte dricker kaffe. Here's the link: http://robzombie.shop.bravadousa.com/


Söndag i trötthetens tecken.


Tja! Idag är jag en aning trött, la mig ungefär runt tre tiden....halv fyra. Gick utanför dörren igår kväll tillsammans med två nya vännner och en gammal, och min "man" som jag kallar honom ;P
På stället var det ju rätt mycket 18-20 åringar, vilket blir lite jobbigt i längden. Man vet att man har varit precis som dem under flera år, sett lika dan ut..betett sig i stort sätt på samma sätt om inte än värre ;P Men kul har jag allt haft det i mina party dar, som lite av en b-kändis en av "elitbrudarna" som alltid hängde på diverse stora synth/goth-klubbar här i stan.
Plötsligt hade jag en massa killar runt mitt bord igår, gamla bekanta som jag ej sett på länge och en hel del nya.
Fick höra mycket om mig själv, både bra saker och mindre bra saker. Men det dåliga som kommer är från trasiga människor som inte är friska i huvudet och inte känner mig. Hur som helst det vart lite kul :D

Nu börjar man bli gammal, tiden går så sjukt snabbt. Åren rinner i väg lixom. Och hur långt har jag kommit? Hur mycket har jag hunnit med att se? En del, men inte allt här i världen. Blivit sjuk av år av ett väldigt stressfyllt jobb, och mått piss. Men är på väg ur det hela, så jag kan återerövra världen :) Ja så är planen i det stora hela, utamana mig själv och få tillbaks livet som det en gång var.

Ikväll kommer min favorit dragqueens nya program på tv: RuPauls Drag Race! 

22:30 - 23:30 på tv 11. Love it! Nåt att se fram emot.

"Amerikansk realityserie från 2009. Säsong 1. Avsnitt 1 av 9. Här gör 13 deltagare upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De tävlande måste bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration samt domare tillsammans med de övriga jurymedlemmarna La Toya Jackson och Sharon Osbourne. Även 09/04."


Snart maskeradtajm!


Om ca 5 veckor, så har jag stor maskeradfest hemma hos mig tillsammans med en vän och min kille. Har väll råkat bjuda en aningens för mycket folk på facebook, men tror dock inte riktigt att alla kommer att dyka upp. Som tur är! Hahaa! 100 pers lixom....som mest har jag nog haft 50-60 hemma på en gång.

Finns väldigt många roliga utklädnader och peruker och grejer på nätet. Man blir helt kär. Har i alla fall bestämt mig för vad jag kommer att klä ut mig till. Och hittade en cool dräkt på ebay, hoppas att jag vinner den nu. Så har jag i all all en outfit klar och skor till.
Sedan blir en hel del smink, och en peruk som ska till. Men har ju 5 veckor kvar på mig att planera allt. :D

Whoohoo kanske blir lite kort senare från den festen här då. Yeye!




En liten lista över bra maskerbutiker på nätet: 

http://mixhuset.se/

http://www.partykungen.se/

http://www.bodega.se/

http://www.etrendstore.se/maskerad-c-733-1.aspx

http://www.evasunderklader.se/maskerad/maskeradklaeder/

http://www.eksons.se/

http://www.maskeramera.se/

http://www.maskeradkostymer.se/

http://maskeradkammaren.se/

http://mrmask.se/

http://www.buttericks.se/

http://shop.party-land.se/se/


Toppar


Igår kväll hittade jag lite söta toppar http://www.bubbleroom.se/ som jag kände att jag måste ha. Måste och måste, inte egentligen. Men tycker om stuket på dem. Så jag köpte dessa tre från Bubbleroom.
När man klär sig lite annorlunda, som jag brukar göra från och till så tycker jag att det är helt okey att blanda plagg.
Jag menar helt okey i min värld att blanda billiga plagg från typ H&M med roliga loppisfynd med dyra plagg från till exempel Odium clothing http://www.odiumclothing.net/ . Jag tycker det är sjukt tråkigt med folk på stan som alla går stöpta i samma form, och har alla de nya trenderna. THAT'S SOOOO NOT COOL.
Våga sticka ut lite ibland, ha nåt annorlunda. Yeye!

Har nu äntligen fått ordnat bloggen lite till, så den får väll funka så ett tag. Orka med mer htlm-koder och stilmallar ;P hahaha......

Tänkte samla en massa bilder på en hel drös med frisyrer jag har haft i mina forna dar, visst skulle det vara lite kul? :D



That's all for me.

Senaste loppisfynden.


Leopardkofta, som jag inte alls har ett drös av sedan tidigare ;P


Och naturligtvis ännu en ny kjol ;P
Färgen stämmer dock inte riktigt överens med vad kameran fotade.
Den är mycket mer ljusare, och ljusa gröna färger.


RSS 2.0