80-tals film







Sjukt sugen på att se lite gammal hederlig 80-tals film! Ska ta och försöka komma till ro och se fortsättningen på denna underbara filmen "Dream A Little Dream". För det finns nämligen en tvåa. Fick jag reda på för inte alls så länge sedan. Whoohoo! Dream A Little Dream är en av många filmer med Corey Feldman och Corey Haim, som jag älskar rent ut sagt. De är en sån nostalgitripp för mig! Den går direkt tillbaks till min barndom.
En dröm för mig hade vart att ha varje film de har spelat mot varandra i tillsammans på en hylla, som man kunde se när som helst för att lyfta upp humöret :D
Who knows, kanske en dag har jag en sån hylla. Dock är vissa filmer svåra att få tag i. I alla fall om man bor i Sverige.

Här kommer en liten resume av filmen på engelska:

"Bobby Keller has a best friend and a girlfriend. But, he's not happy. His parents don't notice him, he's failing in school, and he has a crush. He feels his life is pointless. Then, one night, everything changes when Bobby collides with his dream girl Lainie in his elderly neighbors' yard. Now, Coleman is trapped in Bobby's body, and his wife Geena is trapped in Lainie's body. In Coleman's dreams, Bobby advises him on how to act and that he isn't willing to go back, unless Coleman can fix his screwed-up life."

Ska snacka mycket mer om de här killarna och deras filmer såsmåningom :) Tyvärr dog Corey Haim för inte alls länge sedan :( Vila i frid, du underbara!


Egen affär...





Öppnade upp nästan halva mitt hem igår tillsammans med 4 st vänner och körde en alternativ loppis. Det blev mycket kjolar, armband, nitskärp, lack kläder, toppar, linnen, kavajer, väskor, skor...you name it!
Hade lite folk som kom och köpte i början, men sedan stannade det hela av tyvärr :(
Antar att solen och värmen gjorde så att folk låg på standen i stället. Too bad. Fast vi hade annonserat bra, och delat ut en massa lappar på stan och så vidare.

Oh well, bättre lycka nästa gång.

Vad gör ni i det fina vädret, förutom att följa min blogg? ;P

Wawa-pedal!

Eller jag menar en LITEN shoppingtur i stan, men mest var jag ute för att dela ut lappar!

Kunde dock inte låta bli gul hårfärg, gult nagellack och ett fint tunt härligt linne från shock ;P

En dålig bild från min mobil:


Hello Babes!

Ursäkta för att jag är så sjukt seeeeg ibland på att uppdatera, i am truly sorry! Ni vet midsommarfester, kompisar, familjer, djur, galenskaper, skapande och annat kommer emellan. Just nu är jag SÅLD på gul hårfärg! När jag var mindre tyckte jag att det var skitfult ett tag, och skulle aldrig kunna tänka mig nåt sånt. Då var det bara jätterött som gällde, eller knall-lila etc. Till och med turkost har jag haft. Men nä, nu har jag blivit så inspirerad av gult. Hittade en tjej vid namn Sich, som är så vacker med sitt gula hår. I almost died, and went to heaven. Anyway så finns det ju många fler som har testat, här kommer blider:


Cyndi Lauper, först ut på 80-talet ;)

Cyndis albumsomslag till Twelve Deadly Cyns, en skiva som jag har ;P


Okänd tjej.


Amanda Lepore :)


Lady Gaga

Dock är det ju alltid ett okänt kort, om man ska skaffa jobb etc. Inte alla som uppskattar att man ser galen ut, alltså galen ut på ett bra sätt ! ;P Så får vänta lite och se hur det blir med den saken. Puss o hej!

Bad make-up del 2...

Ja! Här sitter jag och skulle göra ett fantastiskt fint inlägg om vacker make-up, och så åter igen dök detta troll upp. Jag vet inte varför, men människan har gjort en video om hur man sminkar sig. Please DO NOT trust this woman!

Goth Makeup Cool Tutorial - The best free videos are right here

Bad make-up!

Ibland när man sitter på en spårvagn/buss på väg någonstans och ser folk som går av och på...så tänker iaf jag att det hade varit så bra om jag fick ge människor en helt ny look! En riktig make-over! Visst hade det varit fantastiskt! Jag slår vad om att jag hade kunnat ge några av de äldre tanterna en så ny stil, att de hade blivit 10 år yngre.
Att färga ett grått hår, gör ju verkligen en person yngre. Lika så med olika sorters make-up. Eller kläder, man behöver inte ta på sig tant-kläder alldeles för tidigt i livet, finns mycket snygga kläder där ute. Gäller bara att ha bra smak, hitta rätt...och tuffa till sig. Våga! :D
Hur som helst letade jag efter lite bilder på nätet när et gäller dålig goth-make up....eller make up över huvud taget. And I found these bastards!




Too much of everything!
När man blir svettig, och den vita fountationen börjar smetas ut och man ser ens riktiga hudfärg -Bad bad bad!
Och för mycket vitt puder över som också börjar klumpa ihop sig - Bad bad bad!

Så vad gör man? Vill man bli blekare i ansiktet, så kan man blanda upp sin vanliga foundation med den vita foundationen och måla på. Blir tio gånger bättre nyans. Och ja du kan fortfarande se vit ut som ett spöke :D

Resten är ju rätt hemskt med på denna bilden. För mycket, som inte sitter där det ska sitta. Kladdigt smink -Bad bad bad!
Nu hoppar vi till nästa:



Alldels för mycket svart kajal under ögonen är ingen hit enligt mig. Väx upp, och lär dig hantera en flytande svart eyeliner istället, och använd den endast på ögonlocken. This is not hot!



Söt tjej, fina kläder. Allt är bra. Men när det gäller den här typen av ögonbryn, så har jag aldrig hajat riktigt varför. Antagligen för att man ska kunna måla på mer och större ögonskugga där man vill ha den, och då kan ju ögonbrynet begränsa en aning platsen för det. När det gäller ögonbryn finns det ju så mycket bättre och snyggare tips på att göra ett par bra, som matchar det övriga. (Kommer i mitt snygga make-up inlägg).



Vissa killar är grymma på att lägga bra make-up, vissa är inte lika bra..så snälla brudar ni som kan! Hjälp dem lära sig! :D Så slipper det se ut så här. Bra kill-goth-make-up kommer det mer om i ett annat inlägg.



En annan jobbig grej! Svart läppstift. Det är inte många som fixar att se bra ut i det tyvärr. Oftast gör svart läppstift så att dina tänder ser gulare ut än vad de kanske är med, samma sak med blått läppstift. Tåls att tänka på. Har en polare som brukar måla sig i svart läppstift ofta, efter varje fest och hångel så dök han upp med svart kladd i hela ansiktet, inte heller så snyggt speciellt inte om man är för full för att veta om det ;P

Well that's all for now folks!



Jag bara måste...

...visa denna videon för er. Så himla rolig! Älskar ungarna i denna :D


Lustans Lakejer!





Tjo! Överst en gammal synthklassiker från 1982, med Lustans Lakejer. Låten heter "Diamanter" dock inte i lika bra kvalitet som musikvideon under, där låten är rätt ny och den heter "Vackra Djur". På lördag spelar de här gamla rävarna i stan, och jag funderar över att gå och se dom en gång på riktigt. Jag har några "kompisar" som ska gå, men några av dem har raderat mig från FB, och hejar knappt...efter en del intriger och töntigheter som heter duga. Nej men seriöst, skitsnack är det i grund och botten. Så länge de inte har hört min del av historien, så får de väll hålla på att fjanta sig då. Jag tänker inte umgås med vuxna personer som beter sig som 14 i alla fall.

För övrigt är jag rätt glad, har varit ute mycket i helgen och träffat en massa skojigt folk, både nya och gamla vänner :D
Så när det är så sjukt varmt som det är, blir det mest att inte göra nånting...eller sitta i en park. Eller jag vet inte, sover gör jag alldeles för mkt med. Vet inte vad som har hänt med mig. Har jättesvårt att ta mig upp på morgonen, får ta upp det med min läkare som jag träffar på fredag...om jag fixar att ta mig dit i tid :S

Jag har tidigare varit en hejare på ebay. Och nu har jag till och med lärt mig tradera, hej o hå. Sen är jag, och visst låter det lite bakvänt att lära sig ebay före den svenska verisionen...but hey that's just me.

Så nu smygshoppar jag lite på tadera, och försöker sälja en hel hög med kläder.

Ciao!



Teckning



Den här tjejen är ju så sjukt duktig att rita med tusch så jag håller på att smälla av. Man får ju ångest så in i sjutton. När jag gick på konstskola så önskade jag att vi hade haft mer teckning, för det var det enda som jag ville bli duktig i. Men nej, vi fick några få fjuttiga timmar bara med teckning :S Fick istället stå och måla av nakenmodeller med akryl tills man kräktes...
Tänkte länka till hennes blogg här, om jag nu hittar tillbaks till hennes adress.

Hittade den!
http://hanapee.blogg.se/


Sjuk!

Idag är jag rätt hängig i kroppen, och väldigt snorig med ett rött öga :S Usch! Min inspiration till att blogga ligger lite nere för tillfället. Väldigt tråkigt. Samtidigt är det så mycket som jag vill göra, kanske för många saker på samma gång så att man inte riktigt vet var man ska börja?

Jag vill öva en massa på att bli bättre på att rita.

Jag vill göra fler döskalle smycken.

Jag vill leta upp det grymmaste stället att arbeta på.

Jag vill vara ute mer, och träffa spännande roligt folk.

Och sälja halva min gaderob på tradera, så jag får bättre ordning här hemma....plus lite mer pengar ;P

Yes! Så kan det vara. Wish me luck med allt. ^^


RSS 2.0