Hello Freaks!




What do ya think about these guys? Nästa lördag den den 16 april är det åter igen dags för wrestling i Malmö. Hela 6 st matcher kommer att köras i Tangopalatset (Karlskronaplan) Malmö. Som liten tös, tittade jag enormt mycket på wrestling, då hejade jag alltid på The Undertaker, för han var ju skitcool! Speciellt när han la sina motståndare i den medhavda kistan, och började spika igen locket :D Plus att han hade en liten hjälpreda, som alltid bar på en urna, där de skulle stoppa ner motståndaren i. Han var rätt så creepy den killen. Men på ett bra sätt :D
Självklart trodde jag nog att det hela var äkta.
-OOOh looooooord, han kommer att begravas levande! The HORROR!
Men så var ju inte riktigt fallet, utan allt är ju en show för publiken. I videon ovanför är det Le Mime vs. Clownen.
Fick höra hur underbart det är på wrestlingmatcherna i Malmö av en polare som kom för att hälsa på mig igår, inte setts på ett jäkla tag.
Så nu måste jag åka dit, och gå på det här. För jag har inte lyckats ta mig dit tidigare.



Matchinfo snodd från facebook:

"
- Bad Buddha vs. Killer Karlsson -
Varning för våldsamt våldsamma scener! De största namnen inom svensk wrestling möts i Wrestlingpalatsets huvudmatch. På var sitt håll har de skövlat allt motstånd liksom Nestlé skövlar regnskog i Indonesien. Nu möts de i den viktigaste matchen hittills på Wrestlingpalatset – där mer en deras eget öde står på spel. Var beredd på överdrivet våld och blod - ducka för flygande tänder (du kan ju få dem i ögat!).

- Le Mime vs. Clownen -
Den urgamla striden mellan clown och mimare gör den 16 april sitt intåg på Wrestlingpalatset. Hur skall Clownen tackla de osynliga väggarna? Har Le Mime någon chans mot clownens jätteskor? Borde inte två sminkade män egentligen komma ganska bra överens? Frågorna är många. Vi förväntar oss en våldsamt rolig match!

- Battle Royal -
10 wrestlers – 1 vinnare. Att kasta in massor av wrestlers och se vem som inte är död i slutet av matchen har snabbt blivit populärt på Wrestlingpalatset. I ringen möts giganter som Hank Havoc, Bad Buddha och småttingar som what’s-his-name.

- Aguila Roja vs. Big Machine -
Den högflygande luchadoren Aguila Roja tar sig denna gala an Big Machine. Aguila har snabbheten och höjden. Maskinen har styrkan och är större än John Holmes penis – räkna med en jämn och spännande match!

- Hot Topic vs. Manimal -
Manimal debuterade förra Wrestlingpalatset och blev snabbt publikens kelgris. Manimal är hälften människa, hälften gris och dessutom dum som en ko – what’s not to love? Grisen möter denna gala det rosa energiknippet Hot Topic. Även hon är älskad av Malmö-publiken. Kommer det alls att bli något våld? Eller bara kärlek, ljusblå moln och små kattungar över hela matchen?

- ”The Killer Bounty” -
Killer Karlsson gick efter förra Wrestlingpalatset ut med att han hade satt ett pris på Anderson huvud. Anderson svek Killer, Wrestlingpalatset och hela Sverige då han den 5 feb plötsligt – mitt i en match – bytte sida och anslöt sig till norrmännen. Not cool, Anderson! Priset på Andersons huvud ligger på 25 000 SEK. Vem vill döda en svikare och kamma hem prispotten?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0