Toppar


Igår kväll hittade jag lite söta toppar http://www.bubbleroom.se/ som jag kände att jag måste ha. Måste och måste, inte egentligen. Men tycker om stuket på dem. Så jag köpte dessa tre från Bubbleroom.
När man klär sig lite annorlunda, som jag brukar göra från och till så tycker jag att det är helt okey att blanda plagg.
Jag menar helt okey i min värld att blanda billiga plagg från typ H&M med roliga loppisfynd med dyra plagg från till exempel Odium clothing http://www.odiumclothing.net/ . Jag tycker det är sjukt tråkigt med folk på stan som alla går stöpta i samma form, och har alla de nya trenderna. THAT'S SOOOO NOT COOL.
Våga sticka ut lite ibland, ha nåt annorlunda. Yeye!

Har nu äntligen fått ordnat bloggen lite till, så den får väll funka så ett tag. Orka med mer htlm-koder och stilmallar ;P hahaha......

Tänkte samla en massa bilder på en hel drös med frisyrer jag har haft i mina forna dar, visst skulle det vara lite kul? :D



That's all for me.

Kommentarer
Postat av: Retrophilia

Kobralampor kan du hitta på tradera, dom dyker upp lite då och då :) Mestadels vita och svarta. Har bara sett en rosa och det var den jag köpte :) Dom senaste svarta som jag har sett har gått för 200-300 kr.

2011-04-01 @ 17:45:54
URL: http://retrophilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0